Vizualizujte si nadcházející porod a narození vašeho dítěte.

Představte si svou sílu a energii, kterou máte. Objevte ji v sobě, pomocí kresby. Malujte dle své fantazie, nechte se unášet svou myslí. 

Porodní proces je jednoduchý a složitý zároveň. Ovlivnění podvědomí, který procesřídí, je zásadní. Představy, které máme s porodem spojené, jsou vryté do podvědomí. Slyšíte-li od maminek, z médií nebo od kamarádek, že to bylo hrozné. Porod byl strašný, nebezpečný a bolestivý? Tento vjem se vám dostane do podvědomí a ovlivňuje vás. Na fyzické úrovni bude tělo reagovat napětím.

Strach nás ohromuje. Ochromuje porodní proces, zastavuje porod.

Jak tedy ošálíme naše podvědomí? Budeme si zjišťovat co nejvíce o fyziologii porodu. Zjistíme, že nejdůležitější je pocit bezpečí, klidu a pohody. Jak si tedy můžeme navodit pocit klidu a pohody?

Představy, kterými jsme vystaveni z několika zdrojů, se postupem času stanou součástí pevně zakořeněného v našich myšlenkách. Pozitivní představy však přinesou uvolnění a mohou tělu pomoci posílit schopnost rodit. Příjemné myšlenky ovlivní mysl. Mysl posílá signály tělu a to se dokáže uvolnit a uklidnit. Je to jako byste pomysleli na sex. Organismus pak samo vyplavuje látky a připraví tělo na milování. Jen tím, že jste na něj pomysleli.

Jednou z metod jsou pozitivní slova, věty, myšlenky a texty, které si čtete. Představujete si obrazy plné energie, kterou máte. Jen ji objevte v sobě pomocí kresby. Malujte dle své fantazie, nechte se unášet svou myslí.

 

 

Připravila jsem pro vás omalovánky k přípravě k porodu. Optimistické myšlenky, afirmace. Vizualizujte si. Vymalujte si je dle vašich pocitů. Představujte si vaše miminko, komunikujte s ním prostřednictvím omalovánek. Představujte si svůj fyziologický a jemný porod, narození vašeho miminka. Představujte si, jak máte položené čerstvě narozené voňavé, teplé miminko na bříšku ihned po porodu. Můžete si tyto představy vybavit i v průběhu porodu, když už nebudete vědět jak dál. Pomůžou vám překonat nejtěžší chvilky.

webzenaadite

Omalovánka SÍLA MYSLI - SÍLA ŽENY je zdarma ke stažení.

Prosím, pokud budete chtít omalovánku ve formě PDF, přihlaste se přes kontaktní formulář a bude vám obratem zaslána ZDARMA. Pak již jen stačí vytisknout a dát se do malování a snění.

 

 

Vaše porodní asistentka Martina S.

 

 

Martina Suchardová, tel.: 776 737 305

Tvorba webu www.helpmark.cz